23 december 2011

Depend nagellak


 Hee lieve meiden,
Voor mijn verjaardag kreeg ik een pakje in de bus, jawel met twee nagellakjes uit het buitenland! De nagellakjes zijn van het merk Depend, ik dit artikel bespreek ik de lakjes en laar ik jullie de swatches zien.Ik heb twee lakjes gekregen van het merk Depend, wat ik zelf nog niet kende. In ieder lakje zit 5 ml wat ik zelf genoeg vind. Ik heb een roze shimmery kleur met het nummer  190 en een blauwe shimmer kleur met het nummer 252. De lichtroze kleur heeft tot mijn verbazing hele felle roze glitters, wat je niet op het eerste gezicht ziet. De blauwe lak heeft mooie lichtblauwe glitters.

Ik heb geprobeerd om het flakie effect in de roze lak vast te leggen, ik heb net een nieuwe camera dus het is even een lastige klus maar hetis zo ongeveer gelukt. Op de op de eerste twee foto's heb ik 1 laagje aangebracht en op de onderste 2 foto's 2 laagje. Ik denk dat de blauwe kleur mooi is om gewoon als lak te dragen en de roze kleur als een soort top coat over een ander kleurtje heen.

Kende jij dit merk al? Zoja waar ken je het van? En weet je ook of je het in nederland kan kopen? En wat is jou favoriete kleur voor kerst?

Liefs Rachel

3 opmerkingen:

 1. Leuke lakjes! Ik heb er zelf ook twee uit Noorwegen ;). Ze zijn erg leuk!

  Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hele mooie kleuren! kende het nog niet ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie lakjes. Ik kende dit merk niet.

  BeantwoordenVerwijderen